[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Din teenager henvender sig til den helt almindelige familie, der pludselig befinder sig i en vanskelig eller fastlåst situation omkring deres teenager.

I dag stiller teenagere skyhøje krav til sig selv. De skal gå i det rigtige tøj, kun 10 og 12-taller er gode nok, og de skal helst være veltrænet. At være perfekt er blevet normen. Det er en norm, der kan tage selvværdet fra de fleste.

Derfor sker det ofte, at en teenager bliver trist, indadvendt eller isolerer sig med computeren på værelset.

Stress, eksamensangst, kæresteproblemer, mobning, ensomhed, uvenskaber, sorg m.m. er bare nogle af de mange ting, en teenager ofte må forholde sig til.

Alle disse tanker kan være svære at bære rundt på alene.

Derfor kan coaching og vejledning hos Din teenager være et godt alternativ til at tackle problemerne selv. Jeg kan ikke få en teenager til at springe puberteten over, men jeg kan fungere som ventil i situationer, hvor det kan være svært at tale sammen, og jeg kan oversætte nogle af de samtaler, hvor forældre og teenagere taler forbi hinanden.

Jeg har mere end 20 års erfaring med rådgivning til børn, unge og deres forældre.

Mit tilbud er altså til jer, hvis I har det svært med at komme igennem til jeres teenager.

Jeg kan både tale med jeres teenagere alene eller sammen med jer som familie afhængig af, hvad der virker bedst for jer.

Hvis du/I er tvivl om, hvad I har brug for, er I også velkomne til at ringe, så kan jeg hjælpe med at spore jer ind på den rigtige løsning.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]