Hvad er din teenager?

At være teenager kan være svært

Det kan være svært at være teenager – ingen tvivl om det!

Hvad er din teenager?

Alle børn og unge vil opleve kortere eller længere kriser gennem puberteten og deres opvækst generelt. Coaching og vejledning hos din teenager foregår som individuelle samtaler med udgangspunkt i den unges problemstillinger. Der er nemlig altid en mening med den unges adfærd!

Mission

Teenageres udfordringer er ikke altid logiske, og det kan derfor være svært for teenageren at forklare, hvorfor han eller hun føler sig ensom, hvorfor karaktererne i skolen er pludselig er nedadgående, eller hvorfor han eller hun pludselig føler sig trist.

I mange tilfælde er det ikke kun svært for teenageren at forklare. Det kan være, at han eller hun simpelthen ikke selv ved det.

Teenageres udfordringer er altså langtfra en samlet størrelse. Men med coaching og vejledning oplever mange teenagere, at de bliver rustet til at tackle de problemer, de måtte have.

Din teenager har specialiseret sig i coaching og vejledning inden for alle områder af en teenagers liv og har som pejlemærke at al adfærd giver mening.

Jeg tilbyder et skræddersyet forløb, der passer til netop jeres behov.

pexels-cottonbro-studio-4100434

Let us go forward in this battle fortified by conviction that those who labour in the service of a great and good cause will never fail.